Hvorfor velge Gallium?

Gallium produseres i Sendai i Japan. Alle Gallium-produkter blir produsert med stor nøyaktighet og presisjon. Alle råmatrialene kommer fra Japan. En stor fordel med dette er at produktene kvalitetssikres på best mulig måte.

Gallium er en av ingrediensene i Gallium sine produkter. Gallium er et metall, men har vist seg å være veldig vellykket sammen med fluorkarbon i skismøring. Spesielt På fuktig og våt snø.

Under VM i 2009 i Liberec ble resten av verden oppmerksom på Gallium. Japan slo de norske kvinnene på teamsprint, mye fordi de hadde overlegen glid. Norges smøresjef på den tiden, Knut Nystad, sier at han så at de japanske smøreteamet la på Gallium mellom heatene.

Knut Nystad uttalte senere i en pressemelding fra NSF 25. November 2010: "Gallium wax sine flytende produkter, GALLIUM DR FCG MAXFLUOR og GALLIUM GIGA SPEED er så nær en smørerevolusjon som man kan komme."

Seks gode grunner:

1. Gallium har et lavt smeltepunkt - ca. 30 grader C.

2. Gallium er en liten partikkel, dette gjør at produktene holder seg lengre på skiene. Altså Gallium sine produkter er slitesterke.

3. Gallium er meget vannavstøtende.

4. Gallium kan redusere mengden statisk elektrisitet mellom ski og snøoverflaten, noe som gir bedre glid.

5. Gallium er smussavvisende.

6. Gallium hardner hvor kaldere den blir, altså reduserer friksjonen ettersom snøen blir kaldere.

Gå på ski raskere

Gå på ski smartere

               - Gå på Gallium

Gallium wax sine flytende produkter, GALLIUM DR FCG MAXFLUOR og GALLIUM GIGA SPEED er så nær en smørerevolusjon som man kan komme.

Knut Nystad, 2011
Tidligere landslagssmører for Norge

Om oss

Hilsen oss i Gallium

Kjære kunde og skiløper!

Vårt oppdrag er enkelt: å gi de beste produktene og den beste servicen til våre kunder til lavest pris. Vi er stolte av vårt firma, våre forpliktelser til kundeservice og produktene vi selger. Vår nettbutikk er designet for å gi deg et trygt og sikkert miljø for å bla gjennom produktene våre.

Gallium Giga Speed-produktene er allerede en suksess. Mange av de beste olympiske skiløpere bruker våre produkter. Giga Speed ​​Gallium Wax produkter er produsert av et selskap fra Japan som er produsent av denne unike prosessen som binder gallium (et sjeldent metall) med paraffinvoks.

Gallium Gigaspeed-serien er nå på markedet for å hjelpe alle skiløpere til å få mindre friksjon på snøen og å kunne gå raskere på ski. Vi gjør dette med stor stolthet og er beæret over å være en offisiell distibutor av Gallium.

Takk skal du ha!

Ta gjerne kontakt!

Følg oss på sosiale medier